صادرات کیوی توسط بازرگانی جهان ترخیص
جهت انجام صادرات کیوی به کشورهای دیگر، انجام کل فرایند صادرات صفر تا صد به بازرگانی جهان ترخیص بسپارید. کیوی را در مزرعه تحویل ما می دهید و در گمرک کشور مقصد ما بار را به مشتری تان در مقصد تحویل می دهیم.
صادرات محصولات کشاورزی و ترخیص کالا بویژه کیوی از فعالیت های اصلی بازرگانی جهان ترخیص می باشد. با توجه به سابقه فعالیت این شرکت در زمینه کیوی و ارتباط بسیار خوب با کشاورزان عزیز و زحمت کش از سراسر کشور این امکان را برای بازرگانی جهان ترخیص فراهم نموده است تا کل فرایند خرید داخلی از بهترین منبع با کمترین قیمت و همچنین حمل تا مرز و انجام فرایند ترخیص و صادرات را انجام دهد و بدین صورت در خدمت بازرگانان عزیز سراسر کشور هستیم.
جهت اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت صادرات کیوی و همچنین مشاوره رایگان ترخیص و صادرات کیوی با کارشناسان ما در تماس باشید.
خدمات جهان ترخیص در این زمینه شامل:
- ارتباط با فروشندگان کیوی و کشاورزان جهت خرید با بهترین کیفیت و قیمت مناسب
- انجام فرایند حمل تا گمرک مرزی
- هماهنگی ترخیص صادراتی در مرز و دریافت مجوزات مربوطه بهداشت و …
- ترخیص صادراتی با کارت بازرگانی شرکت
- انجام هماهنگی حمل کشتیرانی و یا زمینی به سوی کشور مقصد
- دریافت ارز حاصل از صادرات از مشتری کشور مقصد و تحویل به بازرگان محترم
- انجام کلیه فرایند ها زیر یک هفته در کمترین زمان و بهترین قیمت
این شرکت با داشتن گروهی حرفه ای و کامل قادر به انجام کلیه پروسه ها بدون مشکل می باشد.
هزینه صادرات کیوی:
همانطور که میدانید جهت صادرات کالاها نیاز به کارت بازرگانی می باشد و دولت سالانه به تمامی کالاها طی بخشنامه ای کد تعرفه ای را تعلق می دهد تا کالا با ان کد شناسایی و ثبت شود. کد تعرفه پیاز 08105000 می باشد.
بازرگانان عزیز جهت محاسبه هزینه صادرات کیوی تا کشور مقصد بصورت صفر تا صد با کارشناسان ما از بازرگانی جهان ترخیص تماس حاصل فرمائید.
به این نکته توجه فرمائید که در انجام فرایند صادرات بخصوص صادرات کیوی محاسبه هزینه بصورت صفر تا صد یعنی از خرید از زمین کشاورزی در کشورمان تا تحویل به مشتری در کشور مقصد بسیار حائز اهمیت است زیرا شما با توجه به قیمت تمام شده به مشتری اعلام قیمت می کنید و در صورت اشتباه در محاسبه امکان ضرر و زیان یا حداقل سود کمتر وجود دارد. بدین منظور محاسبه دقیق تر را به کارشناسان ما بسپارید.
قیمت کیوی صادراتی:
عوامل مختلفی بر قیمت نهایی کیوی صادراتی تاثیر می گذارد که در زیر به چندی از انها اشاره می کنیم:
- نوع برند
- محل تولید
- کیفیت بسته بندی
- نرخ جهانی
- نرخ ارز
- ارگانیک بودن آن
سرمایه گذاری و بازاریابی کیوی صادراتی:
بازرگانان و تاجران عزیزی که قصد سرمایه گذاری برای صادرات کیوی را دارند منتهی مشتری صادراتی ندارند می توانند از فعالیت ها و خدمات دپارتمان صادراتی بازرگانی جهان ترخیص استفاده کنند. بازرگانی جهان ترخیص با شعب ونمایندگان خود در کشورهای هند، افغانستان، ترکیه، امارات، عراق و اروپا جهت بازاریابی صادرات کیوی میتواند در خدمت شما باشد.
جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشد.
قطب کیوی ایران:
بر اساس کارشناسان بازرگانی جهان ترخیص با سابقه طولانی در ترخیص و صادرات کیوی به اقصی نقاط جهان، سالانه چیزی در حدود 1.4 میلیون تن کیوی در کل این کره خاکی تولید می شود که کشور ایتالیا با تولید سالانه 500 هزار تن در رده اول تولید جهان قرار دارد. پس از ایتالیا نیوزلند و شیلی در رده های بعدی قرار دارند. با این وجود و علی رغم اینکه تولید کشاورزان مازاد بر نیاز داخلی می یاشد ایران از لحاظ صادرات این میوه وضعیت خوبی ندارد و در رده هشتم دنیا قرار دارد.
ایران با تولید 221 هزار تن کیوی در سال چهارمین تولیدکننده کیوی در جهان به شمار می رود. در ایران نیز استان مازندران قطب اول تولید کیوی در کشور با تولید بیش از 110 هزار تن کیوی در سال و بعد از آن استان گیلان با تولید 70 هزار تن در رده بعدی قرار دارد.
شهر های تنکابن و تالش را می توان قطب تولید کیوی در ایران دانست.
سایز کیوی صادراتی:
سایز کیوی با توجه به وزن آن در حدود زیر طبقه بندی میشود:
- 70 تا 80 گرمی
- 80 تا 90 گرمی
- 90 تا 110 گرمی
- 110 گرمی به بالا
بسته بندی کیوی:
بسته بندی کیوی در حالت های زیر می تواند اتفاق بیافتد:
- کارتن 3 کیلوگرمی
- سبد پلاستیکی 3 کیلوگرمی
- سبد پلاستیکی 5 کیلوگرمی
- سبد پلاستیکی 10 کیلوگرمی
- سبد پلاستیکی 15 کیلوگرمی
محدودیت های صادرات کیوی:
با توجه به شرایط کشور و فصل های خاص سال دولت گاها محدودیت هایی را در صادرات کیوی قرار می دهد. این محدودیت ها به دو صورت انجام می گیرد:
- ممنوعیت صادراتی
- اتخاذ عوارض جهت صادرات
در بعضی سال ها کشاورزان عزیز ما تولید کیوی بیش از نیاز داخلی است و با توجه به عدم پیش بینی این محدودیت ها باعث می شود گاها باعث ضرر و زیان کشاورزان در این زمینه بشود.
حتی شرایط کرونا هم باعث شد محدودست هایی حتی از کشور های مقصد جهت صادرات محصولات کشاورزی ایجاد شود که همین امر هم بر ضرر و زیان کشاورزان تاثیر می گذارد.
یکی دیگر از عواملی که باعث تصمیم برای اعمال این محدودیت ها می شود حفظ بازار هدف می باشد و عموما از 15 تیرماه تا 15 مهر ماه این ممنوعیت اعمال می شود چون تاجران بعضا کیوی را بصورت نارس صادر میکردند و این امر بلند مدت بر بازار هدف تاثیر می گذارد.
براساس گزارشات بخش فنی بازرگانی جهان ترخیص متخصص در زمینه صادرات و ترخیص کیوی برای صادرات کیوی و حفظ کیفیت برند ایرانی، بریکس و قند کیوی حداقل باید 6.2 باشد تا قابلیت و توان برداشت و انبارداری و همچنین صادرات را داشته باشد و معمولا این حد در اواسط ابان ماه تامین می شود منتهی بساری از باغداران جهت برداشت این میوه تعجیل می کنند.
آمار صادرات کیوی ایران:
طبق بررسی های انجام شده توسط بازرگانی جهان ترخیص سابقه ترخیص کیوی بدین صورت بوده است.
کل ارزش صادرات کیوی ایران در یک سال چیزی در حدود 81 میلیون دلار می باشد که البته این عدد با توجه به شرایط مختلف می تواند متفاوت باشد. از این رقم کشور های زیر به ترتیب بیشترین آمار های صادراتی ایران را به خود اختصاص داده اند:
- امارات
- عراق
- افغانستان
- ترکیه
- اوکراین
- هند
- گرجستان
- ازبکستان
- سوریه
- قطر
- کویت
به جرات می توان گفت بیشترین صادرات ایران به کشور عراق بوده است.
گمرک ترخیص صادرات کیوی:
بیشترین صادرات ایران بر اساس گزارشات کارشناسان جهان ترخیص بترتیب از گمرکات زیر بوده است:
- استارا
- شهید باهنر
- شهید رجائی
- دوغارون
- تبریز
- اینچه برون
- چذابه
- تبریز
- بازرگان
- لطف آباد
گروه بازرگانی جهان ترخیص در تمام گمرکات ذکر شده دفتر و نماینده دارد و می تواند در خدمت بازرگانان عزیز باشد.
جهت هماهنگی برای صادرات کیوی و ترخیص صادراتی کیوی از کلیه مرزهای کشور با ما در تماس باشید.
ترخیص خرما، ترخیص سیب، ترخیص لوازم یدکی خودرو، ترخیص پیاز
شماره تماس: 09109076163