صادرات سیب توسط بازرگانی جهان ترخیص:
جهت انجام صادرات سیب به کشورهای دیگر، انجام کل فرایند صادرات صفر تا صد به بازرگانی جهان ترخیص بسپارید. سیب را در مزرعه تحویل ما می دهید و در گمرک کشور مقصد ما بار را به مشتری تان در مقصد تحویل می دهیم.
صادرات محصولات کشاورزی بویژه سیب از فعالیت های اصلی بازرگانی جهان ترخیص می باشد. با توجه به سابقه فعالیت این شرکت در زمینه سیب و ارتباط بسیار خوب با کشاورزان عزیز و زحمت کش از سراسر کشور این امکان را برای بازرگانی جهان ترخیص فراهم نموده است تا کل فرایند خرید داخلی از بهترین منبع با کمترین قیمت و همچنین حمل تا مرز و انجام فرایند ترخیص کالا و صادرات را انجام دهد و بدین صورت در خدمت بازرگانان عزیز سراسر کشور هستیم.
جهت اطلاعات بیشتر و همچنین مشاوره رایگان ترخیص و صادرات سیب با کارشناسان ما در تماس باشید.
خدمات جهان ترخیص در این زمینه شامل:
- ارتباط با فروشندگان سیب و کشاورزان جهت خرید با بهترین کیفیت و قیمت مناسب
- انجام فرایند حمل تا گمرک مرزی
- هماهنگی ترخیص صادراتی در مرز و دریافت مجوزات مربوطه بهداشت و …
- ترخیص صادراتی با کارت بازرگانی شرکت
- انجام هماهنگی حمل کشتیرانی (کانتینر یخچالی) و یا زمینی به سوی کشور مقصد
- دریافت ارز حاصل از صادرات از مشتری کشور مقصد و تحویل به بازرگان محترم
- انجام کلیه فرایند ها زیر یک هفته در کمترین زمان و بهترین قیمت
این شرکت با داشتن گروهی حرفه ای و کامل قادر به انجام کلیه پروسه ها بدون مشکل می باشد.
هزینه صادرات سیب:
همانطور که میدانید جهت صادرات کالاها نیاز به کارت بازرگانی می باشد و دولت سالانه به تمامی کالاها طی بخشنامه ای کد تعرفه ای را تعلق می دهد تا کالا با ان کد شناسایی و ثبت شود. کد تعرفه پیاز 08081000 می باشد.
بازرگانان عزیز جهت محاسبه هزینه صادرات سیب تا کشور مقصد بصورت صفر تا صد با کارشناسان ما از بازرگانی جهان ترخیص تماس حاصل فرمائید.
به این نکته توجه فرمائید که در انجام فرایند صادرات بخصوص صادرات سیب محاسبه هزینه بصورت صفر تا صد یعنی از خرید از زمین کشاورزی در کشورمان تا تحویل به مشتری در کشور مقصد بسیار حائز اهمیت است زیرا شما با توجه به قیمت تمام شده به مشتری اعلام قیمت می کنید و در صورت اشتباه در محاسبه امکان ضرر و زیان یا حداقل سود کمتر وجود دارد. بدین منظور محاسبه دقیق تر را به کارشناسان ما بسپارید.
شرایط حمل و نگهداری سیب:
طی گزارشات بازرگانی جهان ترخیص در نظر داشته باشید که هنگام حمل جهت صادرات سیب به کشورهای دیگر حتما باید حمل در کانتینر یخچالی انجام گیرد و این کانتینر های یخچالی در سایز 40 فوت می باشند که معمولا 23 تن سیب را در خود جای می دهد. درجه حرارت یخچال طی حمل تا مقصد و همچنین تامین برق یخچال باید بصورت دائم کنترل گردد. به این امر مانیتورینگ کانتینر می گویند که ضروری است.
باید در نظر داشته باشید که میوه سیب در دمای اتاق سریع رسیده می شود بنابراین اگر فقط قصد خوردن سیب طی یکی دوروز را دارید میتوانید در دمای اتاق نگهداری کنید در غیر اینصورت باید در کسیه پلاستیک و یا پاکت سربسته در یخچال نگهداری شود.
بهترین دما برای نگداری سیب به نوع و گونه آن بستگی دارد ولی برای اکثر انواع سیب ها دمای مناسب نگهداری بین 1- تا 4+ سانتی گراد می باشد.
ویژگی های سیب با کیفیت و خوب جهت صادرات:
بازرگانی جهان ترخیص ویژگی های سیب با کیفیت را در موارد زیر می شناسد:
- پوست صاف، روشن و رنگی شفاف
- سفت
- بدون لکه
- وزن بیشتر نسبت به اندازه
- عطر سیب
- زمان مناسب چیدن
شرایط و مشکلات موجود برای صادرات سیب:
آیا میدانستید ایران سالانه نزدیک به سه میلیون تن سیب تولید میکند که در رده تولید بعد از چین و امریکا و هلند رتبه چهارم را در دنیا دارد. حال علی رغم تنوع و کیفیت بالای سیب ایرانی مشاهده میکنیم که موقعیت ایران در بازار جهانی چندان مناسب نیست. حال در این مقاله به دلیل این عدم موفقیت می پردازیم. میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- نبود برنامه ریزی برای حمایت از تولید
- عقب ماندن در رقابت با محصول خارجی
- بسته بندی نامناسب محصول
- منطقی نبودن قیمت ها با توجه به هزینه تمام شده تولید
- یکسان نبودن کیفیت در بعضی مواقع با نمونه مشابه خارجی هم قیمت خود
- مشکلات پیچیده بانکی و نبودن یک راه اسان برای دریافت ارز حاصل از صادرات
- تحریم های پی در پی و مشکلات حمل و کشتیرانی و بانکی
به این نکته باید توجه داشت که در بسیاری از کشورها خام فروشی و صادرات بصورت خام به حداقل رسیده و معمولا می توان مثلا سیب را بصورت ذائقه های روز دنبا بصورت های پوره سیب، چای سیب، میوه خشک و … فراوری و صادرات نمود.
گروه بازرگانی جهان ترخیص با تجربه خود در زمینه ترخیص و صادرات سیب این مشکلات را برای بازرگانان عزیز داخلی به حداقل رسانده و شما کافیست برای صادرات سیب با کارشناسان و مشاوران جهان ترخیص تماس حاصل فرمائید.
قطب سیب ایران:
استان آذربایجان غربی با تولید یک میلیون و دویست هزار تن سیب بصورت سالانه سهم 45 درصدی از کل تولید سیب کشور را به خود اختصاص داده است. اما این تولیدات با وجود کیفیت بسیار خوب سود زیادی برای باغداران نداشته است. از مشکلات باغداران برای صادرات سیب به این موارد می توان اشاره نمود:
- عدم ساماندهی خرید سیب در کارخانههای صنایع تبدیلی
- نبود سورت و بستهبندی
- پایین بودن قیمت فروش محصول نسبت به هزینههای تولید آن
- ریزشهای قبل از برداشت محصول هرسال
- نبود کامیونهای یخچال دار
- نبود مشتری و بازار مناسب
- فراهم نبودن زیرساختهای صادراتی
- وجود تنها یک واحد سورت در استان
محدودیت های صادرات سیب:
با توجه به شرایط کشور و فصل های خاص سال دولت گاها محدودیت هایی را در صادرات سیب قرار می دهد. این محدودیت ها به دو صورت انجام می گیرد:
- ممنوعیت صادراتی
- اتخاذ عوارض جهت صادرات
در بعضی سال ها کشاورزان عزیز ما تولید سیب بیش از نیاز داخلی است و با توجه به عدم پیش بینی این محدودیت ها باعث می شود گاها باعث ضرر و زیان کشاورزان در این زمینه بشود.
حتی شرایط کرونا هم باعث شد محدودست هایی حتی از کشور های مقصد جهت صادرات محصولات کشاورزی ایجاد شود که همین امر هم بر ضرر و زیان کشاورزان تاثیر می گذارد.
آمار صادرات سیب ایران:
طبق بررسی های انجام شده توسط بازرگانی جهان ترخیص سابقه ترخیص سیب بدین صورت بوده است.
کل ارزش صادرات سیب ایران در یک سال چیزی در حدود 230 میلیون دلار می باشد که از این رقم کشور های زیر به ترتیب بیشترین آمار های صادراتی ایران را به خود اختصاص داده اند:
- عراق
- افغانستان
- امارات
- روسیه
- ترکمنستان
- پاکستان
- روسیه
- هند ( بخوانید مقاله صادرات سیب به هند)
به جرات می توان گفت بیشترین صادرات ایران به کشور عراق بوده است.
گمرک ترخیص صادرات سیب:
بیشترین صادرات ایران بر اساس گزارشات کارشناسان جهان ترخیص بترتیب از گمرکات زیر بوده است:
- پرویز خان
- دوغارون
- باشماق
- سنندج
- باهنر
- بندر لنگه
- ارومیه
- لطف اباد
- شهید رجائی بندرعباس
گروه بازرگانی جهان ترخیص در تمام گمرکات ذکر شده دفتر و نماینده دارد و می تواند در خدمت بازرگانان عزیز باشد.
با ما تماس بگیرید: 09109076163